Hoofd leeg, kom tot rust!

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een bijzonder pakket samengesteld dat aan alle nieuwe voorwaarden voldoet, maar bovenal zorgt voor een geniet-moment! Samen of met het gezin, er even tussenuit is juist nu erg belangrijk.

Wat hebben we dan allemaal voor jou in petto;

  • 🛏️ 2 overnachtingen in een Comfort, Deluxe, Superior of Familiekamer.
  • 🥐 Ontbijt in ons Grand Café, enkel toegankelijk voor onze hotelgasten met uiteraard de gepaste 1.5 meter, welke visueel wordt aangegeven én met verschillende tijdsvakken. Ontbijt op de hotelkamer is ook mogelijk, wij brengen het graag naar jou toe.
  • ⛵ 2 uren sloepvaren door de binnenstad van Leeuwarden in onze eigen elektrische sloep, maximaal voor 6 personen, uit één gezin.
  • 🚴‍♂️1 dag staat onze city bike tot jou beschikking om de historische binnenstad te ontdekken, uiteraard met plattegrond en achtergrond informatie. In de mand voorop doen we graag een picknickkleed.
  • 🧀 Bij House of Taste, de beste delicatessenwinkel van Leeuwarden, staat een smaakvol pakket op jou te wachten welke in de boot of tijdens de picknick in het stadspark kan worden genuttigd.
  • 🍽️ Op één van de twee avonden zullen wij voor jou een heerlijk drie gangen dinerbereiden. Je kunt hiervan genieten in het Grand Café of op je hotelkamer. De andere avond kun je gewoon van onze a la carte kaart gebruik maken.

 

In de maanden mei t/m september bieden wij jou dit 3 daagse “Weg in eigen Land” arrangement niet aan voor € 240 per persoon (v.a.) maar voor € 179 per persoon (in een Comfort kamer), voor maximaal 15 kamers per dag.

Kinderen mee op avontuur

Tijd samen doorbrengen is het mooiste wat er is. Neem daarom ook gerust je kinderen mee. Zij zullen het geweldig vinden!

  • Kinderen op de kamer van de ouders (mogelijk vanaf een deluxe kamer) tot 12 jaar = € 99
  • Kinderen op eigen kamer (in een comfort kamer) = € 132

 

Uiteraard kun je ook deze mini break uitbreiden met meer nachten in ons hotel à € 59 per persoon, per nacht. Maximaal 2 nachten extra. Zo kan je die extra dag bijvoorbeeld met eigen vervoer langs de Friese Elfsteden én de Elf Fonteinen. Voor onderweg stellen wij graag een gezond lunchpakket voor à € 14,50 per persoon, rekening houdend met jou wensen.

Friesland is leuk, Leeuwarden is prachtig! We zijn trots op onze provincie en onze manier van leven en genieten. Kom langs en wij maken je deelgenoot van onze gastvrijheid. Ook al is er afstand, wij houden jou graag dichtbij.

Liefs uit Ljouwert,

Annelies Douwstra van Post-Plaza Hotel & Grand Café

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top