Vrije tijd

We hebben er behoorlijk wat van: vrije tijd. Vul je die met sporten, reizen of kijk je liever naar je favoriete televisieseries? Vrije tijd is een belangrijker peiler in onze maatschappij en het is belangrijk dat je die besteedt op een manier waar je blij van wordt. Op zoek naar inspiratie!

50 plus tipt Feel Good podcasts

Deze maand aandacht voor de beste Feel Good Podcasts; podcasts waar je helemaal gelukkig van wordt, die je een goed gevoel geven of een verandering in je leven kunnen betekenen.

Creativiteit aanwakkeren? Ga boekselen of stiftdichten

Een oude stapel boeken op zolder? Gretig boeken ingekocht bij de Kringloop? Dan kun je daar behalve in lezen, nog vele meer leuke dingen mee doen. Bijvoorbeeld boekselen en stiftgedichten maken! Beide goed voor het creatieve brein. Laten we beginnen met het werkwoord boekselen, een samenstelling van boeken en spelen en dat is exact wat …

Creativiteit aanwakkeren? Ga boekselen of stiftdichten Lees verder »

Nooit te oud om te suppen

Je hebt er vast wel eens eentje heel relaxed voorbij zien glijden over het water, misschien toen je een terrasje pakte in een hippe stad of juist ergens in een prachtig natuurgebied; een supper.

Beleef de lente

De lente is een prachtig seizoen. Veel dieren krijgen jongen en het voelt altijd een beetje als een nieuw begin zo na de winter. Lammetjes dartelen weer in de wei en vogels maken nestjes. Tegenwoordig kun je via webcams live meekijken hoe de zeearend op het nest zit en hoe de pimpelmezen hun jongen voeren. Een prachtig gezicht!

Scroll naar top