Buitenleven

Een gezinshuis, een seniorenwoning, een tiny-house of een verzorgingstehuis. Waar woon jij het fijnst? En wat zijn je wensen als je ouder wordt? Wat is er mogelijk als je niet langer zelfstandig kunt blijven wonen? Misschien is een woongroep voor ouderen wel interessant? Wonen is belangrijk, een huis -in welke vorm dan ook- moet een thuis zijn.

Keukenhof mag niet open op 20 maart

Bart Siemerink, directeur: “dat we dit jaar weer niet open mogen is een enorme teleurstelling voor iedereen die bij Keukenhof betrokken is. Binnen alle coronaregels is het volstrekt veilig om in Keukenhof een wandeling te maken. Afgelopen jaar werden we overvallen door corona en kon het park niet open. Dit jaar zijn we helemaal voorbereid op corona en is het onbegrijpelijk dat je in ieder park in Nederland mag wandelen, maar niet in Keukenhof.”

Blog Rinnie: Er valt sneeuw

Al mijmerend is Rinnie weer het pubermeisje van zestien. Het is 1956 en het land ligt onder een dikke laag sneeuw. Met haar ondernemende vader en broer gaat ze kamperen in het bos van Diever. Wat een uitdaging!

Scroll naar top