Culinair

Lekker eten is één, lekker koken een volgende stap. Iedere week heerlijke recepten, tips voor restaurants, informatie over gezonde voeding. Culinair is een enkel woord met een grote betekenis. Misschien wil je graag eens lezen over die ene topkok? Dat kan allemaal.

Dineren, maar dan net even anders

Uit eten gaan is voor de meeste mensen sowieso al een feestje. Maar wanneer je een tafeltje reserveert in een van deze vijf restaurants wordt een avondje dineren ineens een hele experience, oftewel een ervaring die je niet snel weer zult vergeten.

Is brood gezond?

Veel mensen die wat kilo’s kwijt willen besluiten de boterhammen voortaan te laten staan. Hun idee is dat brood veel koolhydraten bevat en dat je daardoor dik wordt. Maar is dat echt zo? Word je dik van brood en is het ongezond? Of is het juist beter om brood gewoon in je dagelijkse dieet te laten zitten?

Full 1
Advertentie
Rabobank helpt jou met online bankieren.
Heb je vragen?

De Grote Keuringsdienst Van Waarde Test

De test bestaat uit dertig culinaire vragen over de kerst. Wie mag zich de komende feestdagen de grootste voedselkenner van Nederland noemen? Je ziet het op donderdag 17 december om 20.55 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Coronaproof en zoutbewust uit eten, zonodig thuis

Om er zeker van te zijn dat de komende editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse volgend jaar doorgaat is er een take away optie toegevoegd. Van 22 tot en met 28 maart serveren restaurants door heel Nederland een lunch en/of diner met aandacht voor pure ingrediënten, verse producten, rijke smaakmakers en minder zout.

Full 1
Advertentie
Ook de actieve 50+ers op een mooie & laagdrempelige manier bereiken?

Coronacrisis zorgt voor lagere bierverkoop

De pandemie zorgt ervoor dat er minder bier wordt verkocht. Normaliter open brouwers op de eerste maandag van oktober het bockbierseizoen met een evenement. Ook dat gaat nu niet door. Thuis kan je natuurlijk wel genieten van de seizoensbieren.

Full 1
Advertentie
Ook de actieve 50+ers op een mooie & laagdrempelige manier bereiken?
Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top